Вести

 • Interfuse Interspinous Fixation System

  Interfuse Interspinous Fixation System

  - Идеален за третман на благи до умерени лумбални дегенеративни заболувања Дефиниција Интерспинозниот процес е споен и фиксиран, а постерио...
  Прочитај повеќе
 • Learning About OLIF Surgery

  Учење за ОЛИФ хирургија

  Што е ОЛИФ хирургија?OLIF (косо латерално меѓутелесно спојување), е минимално инвазивен пристап за операција на спинална фузија во која неврохирургот пристапува и го поправа долниот (лумбален) рбет од напред и...
  Прочитај повеќе
 • EXPO MED EXHIBITION

  ИЗЛОЖБА EXPO MED

  Мексиканската медицинска опрема медицинска опрема (EXPOME) е најпрофесионалниот настан и настанот во медицинската индустрија во Мексико Адреса на изложбата: Conscripto 311. Colonia Lomas de Sotelo.Делегација Мигел Идалго.11200. Мексико ДФ Време на изложба:31 АВГС-...
  Прочитај повеќе
 • Team Building Activity

  Активност за градење тим

  Со цел да се има подобар ментален поглед на вработените, да се зајакне тимскиот моментум и да се подобри тимската работа, нашата компанија организираше активност за градење тим. Со цел сите подобро да се интегрираат во оваа активност за градење тим, тренерот најпрво дозволи ...
  Прочитај повеќе
 • Elastic Intramedullary Nail – God’s Gift to Children

  Еластичен интрамедуларен нокт – Божји дар за Ц...

  Еластично стабилно интрамедуларно заковување (ESIN) е вид на фрактура на долга коска специјално користена кај деца.Се карактеризира со мала траума и минимално инвазивна операција, која не влијае на развојот на коските кај детето, а има малку...
  Прочитај повеќе
 • Sales Promotion in March

  Продажна промоција во март

  Прво, искрено ви благодариме за се во минатото.Времето лета, февруари помина со треперење и сега е март.Во Кина, производителите секогаш ги имаат двете продажни сезони во март и септември, со најголеми промоции и д...
  Прочитај повеќе
 • Најновиот производ Систем за врат на бедрената коска (FNS) од XC MEDICO

  Системот за врат на бедрената коска (FNS) е посветено решение за фрактури на вратот на бедрената коска, дизајнирано за подобрена аголна стабилност1 и ротациона стабилност со намера да се намалат повторните операции поврзани со компликации на фиксација.Имплантите FNS формираат ф...
  Прочитај повеќе
 • Пристап до пазарот на ортопедски импланти, конкурентна анализа и...

  „Следете ја глобалната ситуација со нашите аналитичари за да го разберете влијанието на СОВИД-19 на пазарот на ортопедски импланти.Аплицирај сега Market Reports Insights Investigate го претставува најновото истражување за приходите од продажба на пазарот на ортопедски импланти,...
  Прочитај повеќе
 • Best Promotion Of The Year

  Најдобра промоција на годината

  Ние сме многу благодарни на сите клиенти за нивната поддршка и доверба цело време.На нашиот пат напред, тие отсекогаш ни помагаа, на кинески, „Liangshi Yiyou“, што значи најдобар учител и најблизок пријател.Сега, во септември, имаме пр...
  Прочитај повеќе
 • How To Keep your Spine Surgery Recovery Healthy

  Како да го одржите опоравувањето по операцијата на 'рбетот здраво

  Откако ќе се подложите на операција на 'рбетот, сакате да го направите вашиот пат до закрепнување мазен, безболен и краток.Подготвувајќи се со информации и очекувања ќе ви овозможи да планирате за по операцијата.Пред да одите на операција, треба да ...
  Прочитај повеќе
 • Ветеринарна TPLO Тибијална хирургија за израмнување на остеотомија...

  Нашата компанија сега постојано ги ажурира ветеринарните ортопедски производи.Од сегашна клиничка гледна точка, покрај редовните скршеници.идната клиничка работа на ветеринарната ортопедија, исто така, ќе се фокусира на развојните зглобови на домашни миленици и степенот...
  Прочитај повеќе
 • Ветеринарна TPLO Тибијална хирургија за израмнување на остеотомија...

  Нашата компанија сега постојано ги ажурира ветеринарните ортопедски производи.Од сегашна клиничка гледна точка, покрај редовните скршеници.идната клиничка работа на ветеринарната ортопедија, исто така, ќе се фокусира на развојните зглобови на домашни миленици и степенот...
  Прочитај повеќе
12Следно >>> Страница 1/2