• 4
 • 5
 • 6
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 1
 • 2
 • 3

XC Medico и нашата фабрика се наоѓаат во градот Чангжу, провинцијата Џиангсу, Кина, која е основа на кинеската ортопедска индустрија, на површина од 5000 квадратни метри и вкупно 278 вработени, вклучувајќи 54 ергени, 9 магистри и 11 доктори на науки.

 

По 15 години истражување и развој, сега имаме 6 главни серии на ортопедски производи, како што се 'рбетниот систем, системот за испреплетени нокти, системот за заклучување на плочата, систем на основни инструменти и систем за медицински електрични алати.И ние сè уште продолжуваме да развиваме нови области како што се ветеринарни ортопедски производи.

Повеќе

Фабричка јачина

4300㎡ работилница и 278 работници

Висок квалитет и безбедност

Нема лекарска грешка во 17 години од нашето основање

Висока способност за научно истражување

14 сертификати, 34 патенти и 8 клинички проекти

Висока продуктивност

12 производни линии, 121 машини и опрема

Брза испорака

Соодветен инвентар, достава за 3-5 работни дена за залиха на стока

Factory Strength
High Quality and Safety
High Scientific Research Ability
High Productivity
Fast Delivery
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • Learning About OLIF Surgery

  Учење за ОЛИФ хирургија

  Што е ОЛИФ хирургија?OLIF (косо латерално меѓутелесно спојување), е минимално инвазивен пристап за операција на спинална фузија во која т...
 • EXPO MED EXHIBITION

  ИЗЛОЖБА EXPO MED

  Мексиканската медицинска опрема медицинска опрема (EXPOME) е најпрофесионалниот и најпрофесионалниот настан во медицинската индустрија во Мексико Адреса на изложбата: Conscripto 311. Colonia Lomas de...
 • Team Building Activity

  Активност за градење тим

  Со цел да се има подобар ментален поглед на вработените, да се зајакне тимскиот импулс и да се подобри тимската работа, нашата компанија организираше активност за градење тим. Со цел да се...