Lajme

 • Interfuse Interspinous Fixation System

  Sistemi i fiksimit interspinous Interfuse

  - Ideale për trajtimin e sëmundjeve degjenerative lumbare të lehta deri në mesatare.
  Lexo më shumë
 • Learning About OLIF Surgery

  Mësoni rreth Kirurgjisë OLIF

  Çfarë është Kirurgjia OLIF?OLIF (bashkimi i zhdrejtë ndërtrupor), është një qasje minimalisht invazive për kirurgjinë e bashkimit të shtyllës kurrizore në të cilën neurokirurgu akseson dhe riparon pjesën e poshtme të shtyllës kurrizore (lumbare) nga përpara dhe ...
  Lexo më shumë
 • EXPO MED EXHIBITION

  EKSPOZITA EXPO MED

  Pajisjet mjekësore meksikane të pajisjeve mjekësore (EXPOME) janë ngjarja më profesionale dhe mjekësore e industrisë në Meksikë Adresa e ekspozitës: Conscripto 311. Colonia Lomas de Sotelo.Delegacioni Miguel Hidalgo.11200. México DF Ora e ekspozitës: 31 AUG-...
  Lexo më shumë
 • Team Building Activity

  Aktiviteti për ndërtimin e ekipit

  Për të pasur një këndvështrim më të mirë mendor të punonjësve, për të rritur vrullin e ekipit dhe për të përmirësuar punën ekipore, kompania jonë organizoi një aktivitet të ndërtimit të ekipit. Në mënyrë që të gjithë të integrohen më mirë në këtë aktivitet të ndërtimit të ekipit, trajneri së pari lejoi ...
  Lexo më shumë
 • Elastic Intramedullary Nail – God’s Gift to Children

  Gozhdë elastike intramedulare – Dhurata e Zotit për C...

  Gozhdimi intramedular elastik stabil (ESIN) është një lloj frakture e kockave të gjata që përdoret posaçërisht tek fëmijët.Karakterizohet nga trauma të vogla dhe operacion minimal invaziv, i cili nuk ndikon në zhvillimin kockor të fëmijës dhe ka pak...
  Lexo më shumë
 • Sales Promotion in March

  Promovimi i shitjeve në Mars

  Së pari, ne ju falënderojmë sinqerisht për të gjitha në të kaluarën.Koha kalon, shkurti ka kaluar sa hap e mbyll sytë dhe tani është mars.Në Kinë, prodhuesit kanë gjithmonë dy sezonet e shitjeve në Mars dhe Shtator, me promovimet më të mëdha dhe d...
  Lexo më shumë
 • Produkti më i ri Sistemi i Qafës Femorale (FNS) Nga XC MEDICO

  Sistemi i Qafës së Femurit (FNS) është një zgjidhje e dedikuar për frakturat e qafës së femurit, e krijuar për përmirësimin e qëndrueshmërisë këndore1 dhe qëndrueshmërisë rrotulluese me synimin për të reduktuar rioperacionet që lidhen me komplikimet e fiksimit.Implantet FNS formojnë një f...
  Lexo më shumë
 • Qasja në tregun e Implanteve Ortopedike, Analiza Konkurruese një...

  “Monitoroni situatën globale me analistët tanë për të kuptuar ndikimin e COVID-19 në tregun e implanteve ortopedike.Aplikoni Tani Raportet e Tregut Insights Investigate paraqet hulumtimin më të fundit mbi të ardhurat nga shitjet e tregut të implanteve ortopedike,...
  Lexo më shumë
 • Best Promotion Of The Year

  Promovimi më i mirë i vitit

  Ne u jemi shumë mirënjohës të gjithë klientëve për mbështetjen dhe besimin e tyre gjatë gjithë kohës.Në rrugën tonë përpara, ata na kanë ndihmuar shumë, në gjuhën kineze, "Liangshi Yiyou", që do të thotë mësuesi më i mirë dhe shoku më i ngushtë.Tani, në shtator, kemi një pr...
  Lexo më shumë
 • How To Keep your Spine Surgery Recovery Healthy

  Si ta mbani të shëndetshëm rikuperimin e operacionit të shtyllës kurrizore

  Pasi t'i nënshtroheni një operacioni në shtyllën kurrizore, dëshironi ta bëni rrugën tuaj drejt rikuperimit të qetë, pa dhimbje dhe të shkurtër.Përgatitja me informacione dhe pritshmëri do t'ju lejojë të planifikoni për pas operacionit tuaj.Përpara se të shkoni në operacion, duhet të...
  Lexo më shumë
 • Kirurgjia Veteriane TPLO Tibial Plateau Leveling Osteotomy...

  Kompania jonë tani po përditëson vazhdimisht produktet ortopedike veterinare.Nga pikëpamja aktuale klinike, përveç frakturave të rregullta.Puna e ardhshme klinike e ortopedisë veterinare do të fokusohet gjithashtu në zhvillimin dhe zhvillimin e nyjeve të kafshëve shtëpiake.
  Lexo më shumë
 • Kirurgjia Veteriane TPLO Tibial Plateau Leveling Osteotomy...

  Kompania jonë tani po përditëson vazhdimisht produktet ortopedike veterinare.Nga pikëpamja aktuale klinike, përveç frakturave të rregullta.Puna e ardhshme klinike e ortopedisë veterinare do të fokusohet gjithashtu në zhvillimin dhe zhvillimin e nyjeve të kafshëve shtëpiake.
  Lexo më shumë
12Tjetra >>> Faqe 1/2