Решенија

XC-- Специјалист за ортопед

Со медицинско потекло на семејството на основачот, XC брзо прерасна во кинеско специјализирано претпријатие за ортопед во минатото17години.

Во моментов, нашите главни производи се:Систем на 'рбетот, Интрамедуларен систем за нокти, Систем на коскени плочи, можеме да обезбедиме соодветни и професионални решенија за речиси сите видови на ортопедски заболувања, како што се скршеници, дегенерации, тумори и сл.

Нашиот најсилен систем - 'рбетниот систем.Од цервикален, тораколумбарен до сакроилијачен пршлен, можеме да предложиме соодветни решенија и применливи производи за која било лезија и можеме да обезбедиме текст, слики или видео верзии на упатствата за употреба според производот, дури и да испратиме релевантни експерти за да упатат како да се изврши операција кога е потребно .

when needed

Еден од нашите клиенти, неговата кооперативна болница никогаш не лекувала со систем за фиксација на 'рбетниот столб од 5,5 мм и секогаш користел систем од 6,0 мм.Но, системот 5.5 има понизок профил, а нашиот дизајн со двоен навој ја прави завртката за педикул помалку склона кон откачување.Затоа ја препорачавме употребата на системот 5.5, а специфичниот процес на операцијата го објаснивме преку видео објаснувања.Операцијата беше успешно завршена, а прогнозата на пациентот по операцијата беше добра.

XC--Професионална меѓународна трговска компанија: проблеми со царинењето

图片1

Дали сте загрижени за царинење поради недостаток на искуство во увозот или строги прописи за увоз и извоз?

Не се грижи.XC Medico нема предизвикано никакви загуби на клиентите поради царинење од своето основање.Како прво, можеме да ви препорачаме агенти, а второ, можеме да се координираме и да помогнеме во решавањето на проблемите со царинењето.

Еден од нашите стари клиенти, кој има направено многу нарачки претходно, а немаше никаков проблем со царинењето.Но, кога пристигна третата парцела, царинењето наиде на голем проблем и стоката ќе биде уништена или вратена.

Ова ќе биде многу голема загуба за нас двајцата.Во тоа време, клиентот беше во паника, а и јас бев во загуба, но знаев само дека треба да му помогнам на клиентот да го реши овој проблем.

Од една страна, сакам да ги стабилизирам емоциите на клиентот, а од друга страна, морам брзо да најдам начин да го решам. Проверив со експресниот агент, и многу многу агенти за испорака, повеќето од нив не можат помош, но за среќа најдов агент кој може да ни помогне да ја расчистиме стоката.Брзо ја соопштивме ситуацијата и договоривме да се реши веднаш без минута доцнење, конечно успеа да се реши.

 

图片3

Ова искуство ни дава поголема доверба во царинењето на следните нарачки.Прво, можеме да избегнеме до одреден степен да им се појави овој проблем на другите.Второ, дури и ако нашите клиенти имаат проблеми со царинењето, ние не се плашиме и можеме да им помогнеме на клиентите да ги решат проблемите со доверба.

Приспособете го решението

Кога стандардниот инструмент или решение не може да ги исполни вашите спецификации, нашите инженери имаат техничка експертиза и искуство во примената да работат со вас за да развијат приспособено решение.

1.Прилагодување на логото
Можеме да го приспособиме логото како барање на нашите клиенти, само треба да испратиме лого преку AI или PDF датотека, а потоа нашиот професионален дизајнерски тим може да го дизајнира соодветно.

2.Прилагодете ја комбинираната кутија за импланти
Стандардна кутија не може правилно да вчита различни импланти, тогаш можеме да ја прилагодиме комбинираната кутија како спецификација на импланти.

3. Комбинираната персонализација на импланти и инструменти
Одлична иновација е да се комбинираат импланти и инструменти во една кутија за контејнер, тоа обезбедува голема погодност за хирургијата.

XC Medico® Instruments бара големо задоволство во обезбедувањето на клиентите со широк спектар на сопствени решенија специфични за апликации.Нашиот деловен модел се заснова на стратегија „високо мешање/низок волумен“ и ги организиравме нашите инженерски ресурси за да ја поддржиме оваа стратегија и нашите клиенти.

Дизајнерските решенија за прв пат бараат блиска интеракција помеѓу дизајнерскиот инженерски тим XC Medico® и инженерскиот тим на нашите клиенти.Решенијата за сопственички сензори бараат договор за необјавување (NDA) помеѓу XC Medico® Instruments и нашиот клиент.