• ab11

Pas 10 vitesh kërkimi dhe zhvillimi, tani ne kemi 6 seri kryesore të produkteve ortopedike, si sistemi i shtyllës kurrizore, sistemi i thonjve të ndërthurur, sistemi i pllakave mbyllëse, sistemi i traumës, sistemi i instrumenteve bazë dhe sistemi i mjeteve të fuqisë mjekësore..

Kompania jonë ka një qendër përpunimi, torno gjatësore, CNC, frezë, torno automatike me shpejtësi të lartë, WEDM, makinë hidraulike, pajisje lustrimi, pastrim, pajisje për gdhendje me lazer, pajisje për trajtimin e ujit..

Më shumë

Dorëzimi i shpejtë

Inventari adekuat, dorëzohet në 3-5 ditë pune për mallrat në gjendje

Cilësi dhe siguri e lartë

Asnjë keqpërdorim mjekësor në 17 vjet që nga themelimi ynë

Forca e fabrikës

4300 ㎡ punëtori dhe 278 punëtorë

Produktivitet i lartë

86 makina

Aftësi të larta kërkimore shkencore

14 certifikata, 34 patenta dhe 8 projekte klinike

 • Team Building Activity

  Aktiviteti për ndërtimin e ekipit

  Për të patur një këndvështrim më të mirë mendor të punonjësve, për të rritur vrullin e ekipit dhe për të përmirësuar punën ekipore, kompania jonë organizoi një aktivitet të ndërtimit të ekipit. Me qëllim që në prag të...
 • Elastic Intramedullary Nail – God’s Gift to Children

  Gozhdë elastike intramedulare – Zoti&#...

  Gozhdimi intramedular elastik stabil (ESIN) është një lloj frakture e kockave të gjata që përdoret posaçërisht tek fëmijët.Karakterizohet nga trauma të vogla dhe ope minimalisht invazive...
 • Sales Promotion in March

  Promovimi i shitjeve në Mars

  Së pari, ne ju falënderojmë sinqerisht për të gjitha në të kaluarën.Koha kalon, shkurti ka kaluar sa hap e mbyll sytë dhe tani është mars.Në Kinë, prodhuesit gjithmonë kanë...