Zgjidhjet

XC-- Specialist ortopedik

Me sfondin mjekësor të familjes së themeluesit, XC është rritur me shpejtësi në një ndërmarrje të specializuar kineze ortopedike në të kaluarën17vjet.

Aktualisht, produktet tona kryesore janë:Sistemi i shtyllës kurrizore, Sistemi intramedular i thonjve, Sistemi i pllakave kockore, mund të ofrojmë zgjidhje të përshtatshme dhe profesionale për pothuajse të gjitha llojet e sëmundjeve ortopedike, si fraktura, degjenerim, tumore etj.

Sistemi ynë më i fortë - sistemi i shtyllës kurrizore.Nga rruaza cervikale, torakolumbare deri te rruaza sakroiliake, ne mund të sugjerojmë zgjidhje përkatëse dhe produkte të aplikueshme për çdo lezion, dhe mund të ofrojmë tekste, foto ose versione video të udhëzimeve për përdorim sipas produktit, madje të dërgojmë ekspertë përkatës për të udhëzuar se si të kryhet operacioni kur është e nevojshme. .

when needed

Një nga klientët tanë, spitali i tij bashkëpunues nuk e ka trajtuar kurrë me sistem fiksimi të shtyllës kurrizore 5.5 mm dhe ka përdorur gjithmonë sistem 6.0 mm.Por sistemi 5.5 ka një profil më të ulët dhe dizajni ynë me fije të dyfishtë e bën vidën e këmbës më pak të prirur ndaj shkëputjes.Prandaj, ne rekomanduam përdorimin e sistemit 5.5 dhe shpjeguam procesin specifik të operacionit përmes shpjegimeve video.Operacioni përfundoi me sukses, dhe prognoza e pacientit pas operacionit ishte e mirë.

XC--Kompania tregtare ndërkombëtare profesionale: problemet e zhdoganimit

图片1

A jeni i shqetësuar për zhdoganimin për shkak të mungesës së përvojës së importit ose rregulloreve strikte të importit dhe eksportit?

Mos u shqeteso.XC Medico nuk ka shkaktuar asnjë humbje për klientët për shkak të zhdoganimit që nga themelimi i saj.Para së gjithash, ne mund t'ju rekomandojmë agjentë dhe së dyti, ne mund të koordinojmë dhe ndihmojmë në zgjidhjen e problemeve të zhdoganimit.

Një nga klientët tanë të vjetër, i cili ka bërë shumë porosi më parë dhe nuk ka pasur asnjë problem me zhdoganimin.Mirëpo, me ardhjen e parcelës së tretë, zhdoganimi ka hasur në një problem të madh dhe malli do të asgjësohet ose kthehet.

Kjo do të jetë një humbje shumë e madhe për ne të dy.Në këtë kohë, klienti ishte në panik, dhe unë gjithashtu isha në humbje, por dija vetëm se duhej ta ndihmoja klientin për të zgjidhur këtë problem.

Nga njëra anë, dua të stabilizoj emocionet e klientit dhe nga ana tjetër, duhet të gjej shpejt një mënyrë për ta zgjidhur. ndihmë, por për fat gjeta një agjent që mund të na ndihmojë të pastrojmë mallrat.Ne e komunikuam situatën shpejt dhe rregulluam që ajo të trajtohej menjëherë pa asnjë minutë vonesë, më në fund u zgjidh.

 

图片3

Kjo përvojë na jep më shumë besim në zhdoganimin e porosive të mëvonshme.Së pari ne mund të shmangim që ky problem t'u shfaqet të tjerëve në një masë të caktuar.Së dyti, edhe nëse klientët tanë hasin probleme zhdoganimi, ne nuk kemi frikë dhe mund t'i ndihmojmë klientët të zgjidhin problemet me besim.

Personalizo Zgjidhjen

Kur një instrument ose zgjidhje standarde nuk mund të përmbushë specifikimet tuaja, inxhinierët tanë kanë ekspertizën teknike dhe përvojën e aplikimit për të punuar me ju për të zhvilluar një zgjidhje të personalizuar.

1.Përshtatja e logos
Ne mund ta personalizojmë logon si kërkesë e klientit tonë, thjesht duhet të dërgojmë logon me AI ose skedar PDF, atëherë ekipi ynë profesional i dizajnit mund ta dizajnojë atë në përputhje me rrethanat.

2.Customize Implants Combined box
Një kuti standarde nuk mund të ngarkojë një shumëllojshmëri implantesh siç duhet, atëherë ne mund të personalizojmë kutinë e kombinuar si specifikim i Implanteve.

3. Përshtatja e kombinuar e implanteve dhe instrumenteve
Është një risi e madhe të kombinosh implantet dhe instrumentet në një kuti kontejneri, kjo ofron lehtësi të madhe për Kirurgjinë.

XC Medico® Instruments merr kënaqësi të madhe për t'u ofruar klientëve një gamë të gjerë zgjidhjesh me porosi specifike për aplikacione.Modeli ynë i biznesit bazohet në një strategji "përzierje të lartë/vëllim të ulët" dhe ne kemi organizuar burimet tona inxhinierike për të mbështetur këtë strategji dhe klientët tanë.

Zgjidhjet e projektimit për herë të parë kërkojnë ndërveprim të ngushtë midis ekipit inxhinierik të dizajnit XC Medico® dhe ekipit inxhinierik të klientit tonë.Zgjidhjet pronësore të sensorëve kërkojnë një marrëveshje moszbulimi (NDA) midis XC Medico® Instruments dhe klientit tonë.