PLAKA E MBYLLJES E FIBULAVE DISTALE

Përshkrim i shkurtër:

Pllaka mbyllëse e fibulës distale XC Medico® ka dy opsione nga titan dhe çelik inox.

Kjo pllakë mbyllëse e fibulës distale është pllaka anatomike më e zakonshme e përdorur nga kirurgët kur trajtojnë në mënyrë kirurgjikale frakturat e malleolusit anësor


Detajet e produktit

Etiketat e produktit

Pllaka mbyllëse e fibulës distale është e konturuar që të përputhet me anatominë natyrale të fibulës distale, e cila mund të reduktojë në mënyrë efektive dëmtimin dhe acarimin e indeve të buta.

Pas reduktimit të frakturës në sallën e operacionit, pllaka mbyllëse e fibulës distale ngjitet në sipërfaqen e jashtme të fibulës dhe vidhohet në kockë.Pllaka ndihmon në ruajtjen e reduktimit anatomik të frakturës për të lejuar trupin të shërojë kockën me kalimin e kohës.Ndërtimi i tyre me profil të ulët minimizon irritimin e indeve të buta, por është mjaft i fortë për të stabilizuar frakturat.

Distal Fibular Locking Plate
dfg

Pllaka mbyllëse e fibulës distale është e disponueshme nga materiali titani (TC4, titan i pastër).Koka e pllakës së mbylljes së fibulës distale LCP ka 4 vrima mbyllëse me fileto të rrumbullakëta, pranon vidhën mbyllëse 3,5 mm dhe vida kortikale.Dizajni i profilit të ulët redukton në mënyrë efektive dëmtimin e indeve të buta, promovon rikuperimin e shpejtë të kockave.

Boshti i pllakës ka gamë prej 3-8 vrimash LCP për të përmbushur fiksimin e kockës së thyer me gjatësi të ndryshme, vrimat e kombinuara me dizajn mbyllës dhe kompresues, mund të pranojnë vida mbyllëse 3,5 mm dhe vida kortikale 3,5.Vrima në bosht ndihmon në pozicionimin fillestar të pllakës.

Thyerja e sistemit LCP:

1. Vrima e kombinuar lejon kirurgun të zgjedhë midis teknikave konvencionale të pllakave, teknikave të mbylljes së mbylljes ose një kombinimi të të dyjave

2. Seksioni i vrimës së filetuar për vidhat e kyçjes ofron aftësinë për të krijuar konstruksione me kënd fiks

3. Seksioni i vrimës së qetë të njësisë dinamike të ngjeshjes (DCU) për vidhat standarde lejon pozicionet e ngarkesës (ngjeshjes) dhe të vidave neutrale

Emri i produktit:

Pllaka mbyllëse e fibulës distale

Specifikim:

3 vrima majtas dhe djathtas

4 vrima majtas dhe djathtas

5 vrima majtas dhe djathtas

6 vrima majtas dhe djathtas

7 vrima majtas dhe djathtas

8 vrima majtas dhe djathtas

Materiali:

Titani i pastër (TC4)

Vidhosja e lidhur:

Vidë mbyllëse 3,5 mm / Vidë kortikale 3,5 mm

Sipërfaqja e përfunduar:

Oksidimi/Frezimi për Titanium

Vërejtje:

Shërbimi i personalizuar është i disponueshëm

Aplikacion:

fiksimi i frakturës së fibulës distale

jdhf

2c12e763

products_about_us (1) products_about_us (2) products_about_us (3) products_about_us (4) products_about_us (5)


  • E mëparshme:
  • Tjetër:

  • Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni

    Produkte të ngjashme