• ab11

Sawise 10 taun riset lan pangembangan, saiki kita duwe 6 seri produk ortopedi utama, kayata sistem balung mburi, sistem kuku interlocking, sistem piring ngunci, sistem trauma, sistem instrumen dhasar lan sistem alat tenaga medis.

Perusahaan kita duwe pusat pangolahan, longitudinal, mesin bubut CNC, mesin penggilingan, mesin bubut otomatis berkecepatan tinggi, WEDM, mesin hidrolik, polishing, peralatan reresik, peralatan laser engraving, peralatan perawatan banyu.

liyane

Pangiriman Cepet

Persediaan sing nyukupi, ngirim ing 3-5 dina kerja kanggo barang saham

Kualitas lan safety dhuwur

Ora ana malpraktik medis sajrone 17 taun wiwit ngadeg

Kekuwatan pabrik

4300㎡ bengkel & 278 buruh

Produktivitas dhuwur

86 mesin

Kemampuan riset ilmiah sing dhuwur

14 sertifikat, 34 paten lan 8 proyek klinis

  • Team Building Activity

    Kegiatan Team Building

    Kanggo nduwe wawasan mental karyawan sing luwih apik, ningkatake momentum tim lan nambah kerja tim, perusahaan kita nganakake kegiatan mbangun tim.
  • Elastic Intramedullary Nail – God’s Gift to Children

    Kuku Intramedullary Elastis - God&#...

    Nailing intramedullary stabil elastis (ESIN) minangka jinis fraktur balung dawa sing khusus digunakake ing bocah-bocah.Iki ditondoi kanthi trauma cilik lan operasi invasif minimal ...
  • Sales Promotion in March

    Promosi Sales ing Maret

    Kaping pisanan, kita kanthi tulus matur nuwun kanggo kabeh sing kepungkur.Wektu cepet banget, Februari wis liwati kanthi cepet lan saiki wis Maret.Ing China, manufaktur tansah duwe ...