• ab11

Saatos 10 taun panalungtikan sarta pamekaran, ayeuna urang boga 6 runtuyan utama produk orthopedic, kayaning sistem tulang tonggong, interlocking sistem kuku, Ngonci sistem plat, sistem trauma, sistem instrumen dasar sarta sistem alat kakuatan médis.

Pausahaan urang boga puseur processing, longitudinal, lathes CNC, mesin panggilingan,-speed tinggi lathes otomatis, WEDM, mesin hidrolik, polishing, parabot beberesih, laser engraving parabot, alat-alat perlakuan cai.

Tambih deui

Pangiriman Gancang

Inventory nyukupan, nganteurkeun dina 3-5 poé gawé pikeun barang stock

Kualitas luhur sareng kaamanan

Taya malpractice médis dina 17 taun saprak ngadegna urang

Kakuatan pabrik

4300㎡ bengkel & 278 pagawe

Produktivitas luhur

86 mesin

Kamampuhan panalungtikan ilmiah anu luhur

14 sertipikat, 34 patén sareng 8 proyék klinis

  • Team Building Activity

    Kagiatan ngawangun tim

    Dina raraga gaduh outlook mental hadé karyawan , ningkatkeun moméntum tim sarta ngaronjatkeun gawé babarengan tim, parusahaan urang diayakeun kagiatan ngawangun tim. Dina raraga pikeun Eve ...
  • Elastic Intramedullary Nail – God’s Gift to Children

    Kuku Intramedullary elastis - Tuhan&#...

    Nailing intramedullary stabil elastis (ESIN) mangrupikeun jinis narekahan tulang panjang anu khusus dianggo pikeun murangkalih.Hal ieu dicirikeun ku trauma leutik sareng operasi minimally invasif ...
  • Sales Promotion in March

    Promosi Penjualan dina Maret

    Anu mimiti, urang ngahaturkeun nuhun ka sadayana anu kapungkur.Waktos ngalir, Pébruari parantos ngalangkungan sakedap panon sareng ayeuna parantos Maret.Di Cina, produsén salawasna gaduh ...